Atatürk İlkokulu
ZEYNELABİDİN MAHALLESİ ZEYNELABİDİN SOKAK NO 21 NUSAYBİN / MARDİN

VİZYON

Geleceğe sağlıklı nesiller armağan edebilmek için dünya gerçekleri doğrultusunda ve standartlarında oluşturduğumuz kurum kültürümüzle ve yönetim anlayışımızla öğrenen; okul atmosferimizle bireylerin mutluluğunu esas alarak okul-aile işbirliği içinde kaliteli ve verimli eğitim-öğretim yapan milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan çizgi üstü model bir okul olmak Şiarımızdır.

MİSYON

Biz, Atatürk İlkokulu olarak, öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen tarihini bilen, vatanını, milletini ve insanları seven; milli ve manevi değerlerine bağlı insanlara ve düşüncelere saygılı ve kendisi ile barışık; sorumluluk, hoşgörü ve özgüven sahibi; araştıran, üreten ve paylaşan, hayat boyu öğrenmeyi hedef edinen, lider, örnek ve zarif olan, kaynakları ve zamanı verimli kullanabilen, ülkenin geleceğini belirleyecek, geleceğe sağlıklı nesiller ve mutlu bireyler yetiştirmek için varız.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM